1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο

“Economy, Society and Climate Change – Τhe impact of mega trends in the
Built Environment, Construction Industry and Real Estate”

www.tufe2018.com

 

Το Νοέμβριο του 2018 διοργανώνεται στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα “Economy, Society and Climate Change – Τhe impact of mega trends in the Built Environment, Construction Industry and Real Estate”. Για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του ΤΕΕ διοργανώνεται ένα συνέδριο σε συνεργασία με τους Διεθνείς Φορείς των Τοπογράφων, Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από ΤΕΕ, FIG – International Federation of Surveyors, UNECE WPLA - Working Party on Land Administration, UIA – International Union of Architects και ECCE – European Council of Civil Engineers.

Το 2018 σηματοδοτεί τη χρονιά κατά την οποία εκπρόσωποι του ΤΕΕ κατέχουν θέσεις Διοίκησης στους τρείς (3) Διεθνείς Οργανισμούς. Με την ευκαιρία αυτη και στο πλαίσιο της ανάδειξης της διεπιστημονικότητας και του υψηλού επιπέδου της Παγκόσμιας Κοινότητας των Μηχανικών, συνδιοργανώνεται το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθεί παράλληλα ο εορτασμός των 140 χρόνων από την ίδρυση της FIG (Διεθνής Οργάνωσης Τοπογράφων), ενώ στο συνέδριο θα συμμετέχουν η CLGE (Ευρωπαική Οργάνωση Τοπογράφων) και ο ΠΣΔΑΤΜ.

Δελτίο Τύπου

Εγγραφές και πληροφορίες στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ηλεκτρονικές εγγραφές στο https://tufe2018.com/register/


 

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top