Στο πλαίσιο της Κτηματογράφησης και της έναρξης της συλλογής των δηλώσεων στην περιοχή των Κυκλάδων, η εταιρεία ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. στέκεται δίπλα στον πολίτη και τον συνάδελφο επαγγελματία, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες και εφαρμογές  που έχει αναπτύξει με σκοπό την διευκόλυνση  στον εντοπισμό των ακινήτων, στην ορθή συμπλήρωση της δήλωσης ιδιοκτησίας, στην έγκαιρη ενημέρωση και γενικά για όλα τα ζητήματα της κτηματογράφησης.

Για το λόγο αυτό θα ήθελε να προωθήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους την παρακάτω Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στις Δωρεάν υπηρεσίες και τον ενιαίο ψηφιακό Χάρτη που παρέχει μέσω της ιστοσελίδας μας www.kthma.gr και την δυνατότητα συμμετοχής στις μαζικές απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις που θα διοργανώνονται μέσω κάποιας διαδεδομένης πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων (π.χ . zoom). 

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Παροχής Δωρεάν Υπηρεσιών και Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη με σκοπό την διευκόλυνση της Κτηματογράφησης Κυκλάδων.

Αγαπητοί Συνάδελφοι ,

Εν όψει της έναρξης της συλλογής δηλώσεων του Ν. 2308/1995 στην περιοχή των Κυκλάδων, η Γεωανάλυση Α.Ε. ως μέλος της Αναδόχου Κοινοπραξίας, έχοντας ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επαγγελματιών, παρέχει μέσω της  ιστοσελίδας της  www.kthma.gr , υπηρεσίες και εφαρμογές που έχει αναπτύξει με σκοπό την διευκόλυνση :

Στον εντοπισμό των ακινήτων:

Παρέχονται Υπηρεσίες Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη ,συνδυάζοντας ένα σύστημα Γεωγραφικών πληροφορίων(GIS) με την τρισδιάστατη αναπαράσταση του περιβάλλοντος χώρου , η οποία απαρτίζεται από πολλές πανοραμικές εικόνες και φωτογραφίες 360 μοιρών καλύπτοντας το σύνολο των νησιών της περιοχής Κτηματογράφησης .

Στην ορθή συμπλήρωση της δήλωσης ιδιοκτησίας (Ν. 2308/1995).

Παρέχονται υποδείγματα δηλώσεων και αναλυτικά βίντεο για τον ορθό τρόπο συμπλήρωσης των δηλώσεων που καλύπτουν το σύνολο των περιπτώσεων δικαιωμάτων και αιτιών κτήσης αυτών καθώς επίσης και εφαρμογές συμπλήρωσης και προετοιμασίας της δήλωσης του Ν. 2308/1995.

Στην έγκαιρη ενημέρωση.

Μέσω εφαρμογών υποβολής ερωτημάτων καθώς και μέσω του εξειδικευμένου τηλεφωνικού κέντρου παρέχεται άμεσα οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τη διαδικασία της κτηματογράφησης

Η διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών της ιστοσελίδας ,κάποιες από τις οποίες ενδεικτικά αναφέρθηκαν παραπάνω, παρέχονται δωρεάν και  είναι συμμορφωμένες με τις νομοθεσίες/κανονισμούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων (DPD & GDPR).

 

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να απολαμβάνουν την πλήρη λειτουργικότητα των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας και να ενημερώνονται ώστε να συμμετάσχουν στις μαζικές απομακρυσμένες  εκπαιδεύσεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις που θα διοργανώνονται μέσω κάποιας διαδεδομένης πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων , θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εγγραφής χρήστη , συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα www.kthma.gr/N.Kykladwn/accounts/register/ .

 

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top