Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ) στηρίζει την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις σοβαρές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετέχουν έμπρακτα στην πρωτοβουλία αυτή. 

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά μπορεί να συμπληρώσει το παρακάτω έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να το αποστείλει στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 22112017 v1

 

Ανακοίνωση ΤΕΕ


 

Διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών, κατάθεσης ειδικού προστίμου, προϋποθέσεις και έλεγχος μειώσεων ειδικού προστίμου λόγω εργασιών προσαρμογής, στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης, για την υπαγωγή αυθαιρέτων κατασκευών στον ν. 4495/2017 «Έλεγχος και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις», ανάθεση διαχείρισης και λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος υπαγωγής αυθαιρέτων και καθορισμός ποσού ανταπόδοσης και λοιπών υποχρεώσεων του αρμόδιου φορέα διαχείρισης του πληροφοριακού συστήματος.

 

Για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ.


 

 

   

Σήμερα είναι μεγάλη μας χαρά που παρουσιάζεται η υλοποίηση μιας πρωτοβουλίας που είχαν πάρει συνάδελφοι μας πριν από μερικά χρόνια και ξεκινά την αρχή του χρόνου.

Μια πρωτοβουλία που γρήγορα την αγκάλιασε η ΕΚΧΑ ΑΕ και το ΤΕΕ.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Δεν θα ήταν δίκαιο αν δεν έκανα μια σύντομη αναφορά για το ιστορικό αυτής της πρωτοβουλίας και τους πρωτεργάτες από την πλευρά του ΠΣΔΑΤΜ και κατ’ επέκταση του ΤΕΕ.

Τους αντίστοιχος συναδέλφους από την πλευρά της ΕΚΧΑ ΑΕ, θα τους απολαύσουμε στην συνέχεια με τις παρουσιάσεις τους και τους ευχαριστούμε πολύ.

Εγώ, σε εισαγωγικά, έχω την τιμή να κόβω την κορδέλα, ως Πρόεδρος του ΠΣΔΑΤΜ.

Τον Αύγουστο του 2014 ορίστηκαν οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ στην Ομάδα Εργασίας για τη συζήτηση ειδικότερων θεμάτων για την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων εγγραφή πράξεων και έκδοσης πιστοποιητικών από τα Κτηματολογικά Γραφεία.

Οι εκπρόσωποι ήταν ο τότε επιμελητής της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΤΕΕ και πρώην Πρόεδρος του ΠΣΔΑΤΜ συνάδελφος Στέφανος Ξεκαλάκης και ο τότε Πρόεδρος του ΠΣΔΑΤΜ και πλέον μέλος της αντίστοιχης Επιστημονικής Επιτροπής Γιάννης Μαχίκας.

Δημοσιεύθηκε ο Ν.4495/17 στο ΦΕΚ 167/Α με τίτλο: Έλεγχος και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις.

Μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Subcategories

Οικονομική ενίσχυση του ΠΣΔΑΤΜ με την προμήθεια USB, T-shirt, Polo ή καπέλου

 

 

 


Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR21 0172 0800 0050 8007 1615 938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.

  

 


 


 

Go to top